Over ons | Autohuis Salland Lemelerveld
  • 038 - 20 22 370
  • We zijn momenteel gesloten.

Waarom Autohuis Salland?

Autohuis Salland is een autobedrijf dat gespecialiseerd is in het in- en verkopen van jonge en nieuwe personenauto’s en bedrijfswagens.

Het bedrijf vloeit voort uit een bijna 60-jarig bestaand familiebedrijf.
Dit familiebedrijf genaamd In de Wal auto’s is een grote partij in de autowereld en verkoopt uitsluitend Business to Business. Met dit familiebedrijf achter ons en de inmiddels jarenlange ervaring in de autobranche bent u bij Autohuis Salland aan het juiste adres voor al uw auto’s.

Doormiddel van een nauwkeurige selectie bij het inkopen, waarbij streng wordt gekeken naar een sluitende kilometerstandregistratie en onderhoudshistorie, beschikt onze voorraad alleen over nette en correcte auto’s. Met een gemiddelde voorraad van 50 occasions biedt Autohuis Salland u een breed assortiment.

 

Daarnaast is het de mogelijkheid om een zoekopdracht bij ons in te dienen, hierin kunt u uw wensen en eisen aangeven en wij komen dan met een passend aanbod bij u terug!

Stel uw vraag of maak direct een afspraak

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn vragen wij u onderstaand formulier in te vullen.
Zo kunnen wij makkelijker uw vraag beantwoorden of een afspraak maken. Vergeet niet in te vullen over welke auto u een vraag heeft.